Skip to main content

Screen Truepress Jet 520HD

Screen Truepress Jet520HD

Truepress Jet520HD je inkjet printer koji je dostigao potrebe štampe po pitanju visokog kvaliteta, izuzetne brzine i mogućnosti štampe po zahtevu. Koristeći patentiranu multitonsku Piezo drop on demand tehnologiju inkjet glava i boje sa pigmentima na vodenoj bazi dostigao je najviši nivo pouzdanosti i štampe u najširem spektru različitih papira i to bez upotrebe prajmera.
Sa 1616 stranica u boji ili 150 metara u minuti sa 507 mm širinom štampe,
napravljen je da zadovolji najzahtevnije proizvodne želje. Veliku prednost u radu daje i MSDT (Multi Size Dot Technology), koji omogućava štampu sa tri različite veličine kapi pri reoluciji od 600×600 do 1200×1200 dpi. Sve to je moguće štampati na netretiranim papirima, kao i premaznim i recikliranim papirima.

U samom procesu štampe radi se konstantna inspekcija koja dozvoljava operateru da proverava i koriguje željeni kvalitet štampe i dovede ga do najpovoljnijeg utroška, tj odnosa potrošnje boje, brzine i kvaliteta. Kontrola štampe je veoma detaljna i podrazumeva kontrolu od fontova, barkodova, nestalih tačaka do površine koja se štampa, varijacije boje, nepravilno unešenog teksta itd. Povezan sa Equios softverom Jetinspection povećava performanse samog Jet520HD-a, ali i značajno pomaže procesu štampe bez problema.

SC boja omogućava jedinstvenu tehnologiju upijanja na materijal koji se štampa, što eliminiše pripremu za štampu shodno materijalu. Jedna od velikih prednosti je direktna štampa na svim vrstama papira bez prajmera. Sa SC bojom nisu više neophodni posebni skupi papiri na kojima se štampa, ubrzava se sama produkcija i troškovi.

Preuzmi PDF