Skip to main content
 

Naši klijenti

O Nama

Firma Samako print je zasnovala svoj rad na iskustvu zaposlenih koje se ogleda u preko 25 godina rada sa ofset i flexo štamparijama po pitanju snabdevanja i logistike, kao i iskustvu servisera od preko 15 godina u servisiranju inkjet i prepress uredjaja.

Cilj firme Samako print je profesionalni pristup i potpuna podrška svakom svom klijentu. Naše radno vreme je 24/7 jer je to jedini ispravan način u radu sa štamparijama i njihovim zahtevima. U našoj prodaji rade grafički inženjeri koji daju podršku, tehničke savete i garanciju za naš repromaterijal, našu administraciju vodi inženjer organizacionih nauka, dok naši serviseri imaju veliki broj obuka za svaku mašinu koju zastupamo i stalno se usavršavaju.
Naš moto je da štamparija ne sme da ima zastoja u radu preventivnim održavanjem ili brzom reakcijom na eventualni problem.

Firma Samako print pokriva tržište Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije za Screen i Agfa proizvode, repromaterijal i servisne usluge. Takodje kao sastavni deo ponude bilo kojeg tipa inkjet mašina a često i u drugim segmentima štampe, firma Samako print nudi sistem za vlaženje sa svojom instalacijom i održavanjem.

U želji da se konstantno usavršavamo, pratimo i nudimo najsavremeniju tehnologiju i uvodimo budućnost u grafičku industriju u našem regionu.

Naši partneri

Srbija, BiH, Makedonija, Crna Gora

Srbija, BiH, Makedonija, Crna Gora