Skip to main content

Screen Truepress Jet 350UV+LM

By January 17, 2020March 6th, 2024Samako, Screen

Screen Truepress Jet 350UV+LM je sertifikovan od strane Europen GS prema bezbednosnim standardima.

Vodeći britanski proizvođač nalepnica, Hine Labels, postiže značajne korake u poslovanju i proširuje svoju ponudu koristeći SCREEN Truepress Jet 350UV+LM tehnologiju.

Saznaj više>>>

Zahtevi kod štampe etiketa se povećavaju preko Low Migration propisa, isto tako boja u verziji bez Low Migration kompatibilna je sa propisima EuPIA, Swiss Ordinance i Nestle Guidance.

Screen je odgovorio na ove zahteve sa modelom mašine Truepress Jet 350UV+LM koja koristi azotnu komoru, eliminiše kiseonik do minimuma i koristi specijalnu Screen LM boju. Model zadržava karakteristike brzine i kvaliteta, a jednostavnost u radu je dodatno poboljšana Screen inovacijama kao što su senzori koji uočavaju eventualne spojeve na materijalu koji se štampa i automatski podizu/spuštaju štampajuću glavu kako ne bi došlo do oštećenja same glave, niti zastoja u radu.

Takođe, mašina je opremljena sa chill-rolerom koji omogućava izuzetan kvalitet štampe na mnogim materijalima na kojima je do sada štampa bila gotovo nemoguća, kao što su materijali od 40 mikrona, toplotno osetljivi materijali i drugi materijali koji se istežu ili pomeraju kako temperatura raste.

Firma SAMAKO PRINT, Beograd, kao zastupnik kompanije Screen, stavlja akcenat na profesionalnu servisnu i tehničku podršku.

Sa sertifikovanim serviserima, iskustvom preko 20 godina u snabdevanju i logistici offset i flexo štamparija u regionu, SAMAKO PRINT je adekvatna karika u lancu shodno Screen Truepress Jet L350UV+LM mogućnostima i stabilnosti.